Postanite distributer

Ukoliko želite koristiti poslovne prilike koje nudi Herbalife, potrebno je da postanete distributer. Pošaljite na vnovinc@gmail.com Zahtjev sa naslovom maila – Herbalife član. U roku 24 sata dobit ćete upit za osnovne podatke koje trebate dostaviti kao i broj računa na koji trebate uplatiti iznos za pristupnicu u članstvo. Također ćete dobiti i ostale informacije potrebne da postanete distributer.

Zašto postati distributer:

Distributer ima sve povlastice kao i član, to znači da sa svakom kupnjom kao član ostvarujete popuste na kupnju proizvoda u postotku 25%, 35%. 42% ili 50% ovisno  broju bodova koji se kumulativno zbrajaju kod kupnje svakog proizvoda. Sve detalje možete dobiti ili na mail ili direktnim kontaktom na mobitel 099 7520 846.

Pored mogućnosti povoljne kupnje, distributer dobiva poslovne prilike ovisno o ambiciji prodaje Herbalife proizvoda. Napredak u karijeri je kao i u svakom poslu isključivo stvar osobne sposobnosti, želje i zalaganja pojedinca. To znači da onog trenutka kad se postane distributer može se uz pomoć mentora (osobe preko koje se napravi članstvo) i dostupnog Herbalife pravilnika o etici i poslovanju, započeti sa poslom i ostvarivati zaradu.