Objavljeno

Krenimo na put…

Krenimo na put…

U današnjem ubrzanom svijetu sve manje vremena ostavljamo za stvari koje su bitne, stvari koje čine svaki dan posebnim.

Einstein je rekao da je najveća odluka koju čovjek može donijet u životu je odluka da li živimo u prijateljskom ili neprijateljskom svemiru.

Nekada smo hodali savanama, pustinjama i prašumama a danas su to zamijenile betonske prašume, strah od lavova su zamijenili semafori a ljude koji su nam naj bitniji i najvažniji su zamijenili stranci.

Vrijeme je varljiva stvar, ako živimo iz dana u dan, pružamo otpor promjenama i zadovoljavamo se stvarima koje nam pružaju instant satisfakciju, život stvarno postane jako kratak.

Ako se odlučimo za drugu rutu, ako odlučimo svaki dan provest na način da napravimo nešto što će napraviti taj dan drugačiji i poseban, nešto što ćemo pamtiti, život postaje puno duži i ispunjeniji.

Ne moramo otići na drugi kontinent da bi ispunili taj dan, dovoljno je otići prošetati u prirodu,

pogledati kako svirati gitaru na youtubu ili uzeti neku dobru knjigu, izbora je beskonačno, odluka je naša.

Ako se odlučimo za putovanje pripremimo se prikladno.

Hrana je bitna i svakako se trebamo nagraditi nekim egzotičnim specijalitetom , ali većinu vremena želimo iskoristiti ne razmišljajući o hrani i novcu.

HERBALIFE proizvodi upravo pomažu da uz ukusan obrok dobijemo više energije i potrebne nutrijente uz samo nekoliko minuta potrebnih za pripremu barem jednog obroka.

REVOLUT KARTICA je idealno rješenje da bezbrižno putujemo izvan Hrvatske ne misleći o tome kako doći do gotovine bez plaćanja provizija na bilo kojem bankomatu ili  uzeti putno osiguranje po puno nižim cijenama.

Ako se registrirate preko našeg linka REVOLUT vam poklanja 55kn na računu i besplatnu fizičku karticu.

Uživajte, hvala što ste odvojili vremena za pročitati članak i ako se odlučite krenuti na putovanje, želimo vam Sretan Put J

Vaš Herbalife Tim J))