Načini plaćanja

1. Plaćanje pouzećem kod preuzimanja pošiljke

2. Plaćanje karticama:
American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro jednokratno
American Express kreditnom karticom do 4 rate
Diners kreditnom karticom do 4 rate
MasterCard i Visa Avenue Mall kreditnim karticama Zagrebačke banke do 4 rate
Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 4 rate

Visa

Diners Club

Discover

Mastercard

Zagrebačka banka

PayWay

American Express

Maestro

Obročno plaćanje

Proizvode u Internet trgovini moguće je platiti sljedećim kreditnim karticama: American Express, Visa, Master Card, Diners i Maestro, jednokratno i uz obročno plaćanje.

Obročno plaćanje moguće je pod slijedećim uvjetima:

Minimalni iznos za obročno plaćanje je 300 kn, za kartice Zagrebačke Banke d.d. minimalni iznos za obročno plaćanje je 500 kn. Maksimalni iznos ovisan je o autorizaciji.

Mogućnost obročnog plaćanja:

za iznose od 300-600 kn do 3 obroka
za iznose od 601-1000 kn do 6 obroka
za iznose iznad 1001 kn do 12 obroka
Kartice kojima je moguće izvršiti obročno plaćanje:

Kreditnom karticom American Express do 6 obroka
Kreditnim karticama Maestro, Master Card i Visa PBZ-a do 6 obroka
Kreditnim karticama Master Card i Visa Zagrebačke banke do 12 obroka
Kreditnim karticama Diners, Maestro, Master Card i Visa Erste banke do 12 obroka

2. Virmansko plaćanje:
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

Izjava o privatnosti

Venos d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Venos d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI PLAĆANJA


T-Com Pay Way
 primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

          

Upute za sigurnu internetsku kupovinu potražite ovdje (3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu).

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.). Venos d.o.o. ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada ste nam ih Vi izričito učinili dostupnima (npr. prilikom naručivanja proizvoda ili pretplate ili nekog drugog razloga), čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u niže navedene svrhe.