Formula 1 Express pločica – okus čokolade – 2669

120.00 Kn

Opis

Kada ste pokretu, nikada nećete morati brinuti zbog preskakanja obroka, jer imate rješenje za optimalan i ukusan obrok. Praktična Formula 1 Express pločica za optimalan obrok nutricionistički je uravnotežena i ukusna. Formula 1 Express pločica za optimalan obrok osigurava vam esencijalne nutrijente potreban za optimalan obrok* kada ste u pokretu.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Kontrolirani broj kalorija – samo 207 kalorija po pločici
  • Bogata vlaknima i proteinom soje
  • Sadrži esencijalne vitamine i minerale
  • Pogodna za vegetarijance
  • Nutricionistički uravnotežen i ukusan obrok u praktičnoj pločici

ZAŠTO VAM JE POTREBNA?

Kada nastojite izgubiti ili kontrolirati težinu, važno je uzimati nutricionistički uravnoteženu hranu, a to može biti problem ako ne možete posegnuti za praktičnom i ukusnom hranom. Optimalan obrok poput shake-a Formule 1 ili Formula 1 Express pločice za optimalan obrok pomažu vam da ne povećavate unos kalorija, pa nećete dodatno dobivati na težini, a istovremeno vas opskrbljuje esencijalnim vitaminima i mineralima, dugotrajnim ugljikohidratima i proteinima za energiju i dulji osjećaj sitosti.

UPOTREBA

Shake Formule 1 ili Formula 1 Express pločicu za optimalan obrok pojedite svaki dan kao optimalan obrok.

Želite li osobno prilagođen program kontrole težine?

Shake Formule 1 već je omiljeno rješenje za optimalan obrok milijunima ljudi kojima svakodnevno pomaže u kontroli težine, omogućavajući im postizanje rezultata na koje su ponosni. Ukusan obrok možete pripremiti dodavanjem svog omiljenog voća, pa tako svaki dan možete uživati u drugom okusu. Vaš shake Formule 1 možete kupiti u kutiji.

Treba vam praktičan optimalan obrok kada ste u pokretu?

Formula 1 Express pločica za optimalan obrok praktično je rješenje koje vam može biti pri ruci kada ste u pokretu. Popijete li uz nju izdašnu količinu vode, ona uvijek predstavlja hranjiv obrok. Hrskava, odličnog čokoladnog okusa, ona je odličan nadomjestak obroka, pa niti kad ste u pokretu ne morate pribjegavati hrani s prekomjernim kalorijama.

*Ovaj proizvod namijenjen je korištenju u sklopu prehrane s ograničenim brojem kalorija i s ostalim namirnicama, uz redovnu tjelesnu aktivnost.

Da biste vidjeli cijene i naručili proizvod Registrirajte se na link:

http://sadzdravo.com/moj_racun/

Deklaracija