Herbalife optimalni obrok

106.00 Approximately: 113.75 $

Herbalife proizvodi koji su po iskustvu kupaca najbolja kombinacija za otimalni obrok kod mršavljenja.

Opis

Herbalife proizvodi. Herbalife optimalni obrok je složen na osnovu iskustva kupaca koji su imali dobar rezultat u reguliranju tjelesne težine i boljeg osjećaja energije.

Sastoji se od slijedeća 4 proizvoda:

  1. Formula 1 (ovaj paket uključuju okus čokolade, a možete ga zamijenti na mail vnovinc@gmail.com) – pije se ujutro kao prvi obrok, a za bolje rezultate i navečer. U 2.5 dl vode 2 mjerice Herbalife mješavine.
  2. Vlakna u prahu – za smjanjenje osjećaja glada i za bolju zdravlje Vaše probave – možete dodati 1 mjericu u shake ili piti kao međuobrok sa vodom, ako stavite malo aloa vera napitka, dobit ćete jako ukusan niskokaloričan napitak koji možete popiti prije ručka.
  3. Čaj za mršavljenje – ujutro, najbolje uz shake (nekima izaziva mučninu ako piju na prazan želudac) u 2.5 dl vode mjerica (najmanja žlica) čaja – u kompletu dolazi čaj okusa limun,  možete zamijeniti na mail vnovinc@gmail.com. Preporuča se nakon shake i čaj kao i kroz dan popiti obične vode.
  4. Aloa vera – odlična za hidrataciju za sve koji imaju problem sa unosom tekućine. Odličnog okusa i jako malo kalorija, u 3 dl vode dodajte 1-3 čepa aloa vera (da li volite više ili manje slatko, ovisi) i pijte par puta na dan, bilo kad.