Objavljeno

Vitamini, kad početi..

Svi znamo koliko su vitamini važni i kako je najbolje jesti prirodno voće i povrće. Ali često ne znamo kad krenuti i što uzimati u određenom životnom dobu. Ponekad smo zbunjeni pred policom u nekoj ljekarni i ne znamo što odabrati, sve nam nekako izgleda isto.

Mislim da nema pomoći, cijena nije uvijek pokazatelj kvalitete, ali neki kompromis ipak treba imati. Ako je prejeftino treba biti skeptičan, a ako je preskupo, trebamo se zapitati da li nama to zbilja treba. Jer uvijek se sjetim jedne mlade liječnice koja mi je rekla da ćemo sa skupim vitaminima samo ‘skupo ići na WC’ (nešto slično tome J).

Jedino naše tijelo zna šta mu treba, naprosto treba slušati i razumjeti. Otići kod liječnika i napraviti listu namirnica i krenuti. Ako i tad nakon određenog vremena nema pomaka, zbilja treba pomoći svome tijelu i dodati ono što mu nedostaje.

Zanimljivo je i to da postoje vitamini koji su jako korisni za žene. Korisne informacije možete pročitati:

http://sadzdravo.com/proizvod/formula-2-kompleks-vitamina-i-minerala-za-zene/

I vitamini koji su korisni za muškarce :

http://sadzdravo.com/proizvod/formula-2-kompleks-vitamina-i-minerala-za-muskarce/

 

Koliko su dobri, nitko ne zna dok ne proba. To ovisi i o tijelu, načinu života i puno toga. Ako me netko pita da li bih prepuručila, kažem mu da uzimam svaki dan poslije ručka po jedan vitamin za žene. Sigurno mi ne smeta, a vjerujem da pomaže, posebno koži na čemu sam vidjela najveći učinak.