Objavljeno

Zdravo mršavljenje i zdravi doručak

Iako je tijelo tijekom noći iskoristilo građevne materijale za svoju regeneraciju ujutro možda nećete osjećati  odmah gladi ili žeđ.

Stoga ujutro tijelo treba nutrijente umjesto jednostavnih ugljičnih hidrata koji se pretvaraju u šećer čim ih probavite. Povišenje šećera je uzrok mnogih zdravstvenih poteškoća kao što su prekomjerni inzulin koji šećer iz krvi pretvara u masnoću i osjećate glad i potrebu za ugljičnim hidratima. Prekomjerna količina ugljikohidrata prisiljava gušteraču da neprestano radi pod prevelikim opterećenjem. To je jedan od najčešćih razloga nastanka dijabetesa.

ZDRAV DORUCAK !

Osnova zdravog mršavljenja je dati tijelu kad se probudi potrebne nutrijente (ne kalorije) da bi moglo imati dovoljno energije i smanjiti potrebu za hranom koja je uglavnom posljedica loših prehrambenih navika.

Što Vam preporučam je da stvorite dobre navike zdravog doručka:

  1. Uz jutrarnju kavu složite 2 dl napitka thermočaja za povećanje energije u organizmu i aloa-vera za više hidratacije.  Kako thermočaj sadrži i kofein, može zamijeniti kavu potpuno.
  2. Kao prvi obrok složite napitak Formula 1 koja sadrži 114 nutrijenta potrebih tijelu da normalno funkcionira.

Ukoliko želite bolje rezultate možete zamijeniti i večeru sa napitkom Formula 1 i piti kroz dan još 1-2 napitka thermočaj i aloa vera.